Lajsne | O nama | Aluminijumske i PVC | Alu profili | Montaza

Stil-Lux d.o.o. - O nama

Firma TP STIL-LUX DOO je osnovana 2004.te godine sa sedištem u Bul. Dr.Zorana Đinđića br.115. Osnovna delatnost firme je trgovina na veliko i malo gradjevinskim materijalom, a u pretežni asortiman spadaju sve vrste aluminijumskih i pvc profila za razne potrebe u opremanju enterijera. Raspolažemo sa nekoliko različitih programa i to:

  1. Program aluminijumskih i PVC lajsni za sve vrste unutrašnjih i spoljašnjih stepeništa i gazišta.

    Raspolažemo sa najvećim i najkvalitetnijim asortimanom tzv "ugradnih" profila sa protivkliznom zaštitom, koje se ugrađuju u isto vreme u stepenik kada se postavlja i obloga stepenika kao na primer : obloga od drveta, keramike, granita, itisona, tapisona ili neka druga). I "nadgradnih" profila sa protivkliznom zaštitom, koji se naknadno postavljaju na već završeno stepenište i gazišta).

  2. Program aluminijumskih i PVC lajsni za sve tipove podnih obloga (parketa, laminata, itisona, keramike, granita...).

    Iz ovog asortimana imamo u ponudi najveći izbor tzv."prelaznih-diletacionih" aluminijumskih i PVC lajsni i to kako za prelaze na podnim oblogama koje su u istom a takođe i za podove u raličitim nivoima.Takođe imamo i veliki izbor tzv. "završnih" i "zaštitnih" profila.

  3. Program aluminijumskih i PVC lajsni za sve vrste zidnih obloga.

    U ponudi imamo veliki izbor aluminijumskih i PVC lajsni za zaobljene unutrašnje i spoljne ivice vertikalnih zidova, zatim više vrsta cokla-lajsni od aluminijuma ili PVC-a , sa i bez kanala za skriveno postavljanje raznih kablova, te razne dimenzije tzv. L profila za različite namene.

  4. Program aluminijumskih i PVC lajsni za opremanje i izradu kuhinjskih elemenata i američkih plakara, kao i diht lajsne za izradu radnih ploča, diht lajsne za kade i sudopere, i još mnogo toga.

Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno završen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum ,a PVC-a u svim osnovnim bojama i u bojama drveta, kao i dekore  imitacije svih vrsta mermera.
Pored stalne ponude navedenih proizvoda i pouzdanog lagera svih vrsta koje se nalaze na našoj paleti, izborom nekog od naših proizvoda izabrali ste jednog zaista pouzdanog i odgovornog dobavljača istih, jer je dobra preporuka jedan od najznačajnijih načina kako smo našli i zadržali značajno mesto na tržištu ovih proizvoda.
Pored toga što imamo veoma bogat asortiman ovih proizvoda, trudimo se da posle svakog sajma građevinarstva i sajma nameštaja u zemlji i inostranstvu, uvedemo još po neki novitet kako bi naša ponuda bila u skladu sa svetskim modnim trendovima u opremanju enterijera. Takodje visoko profesionalno radimo sve vrste gradjevinsko limarskih radova. U ponudi su svi tipovi krovova: pocinkovani lim,bakar, prohrom, aluminijum, plastificirani lim, šifer pokrivač, rebrovani pokrivač,paneli kao i oluci, vetar lajsne, vandiktne, iksne, opšivke...