Lajsne | Aluminijumske i PVC | Profili | Stil Lux | Montaza lajsni | O nama

Deutsche Bulevar Zorana Đinđića 115 +381 (0)63 272 057

Stil Lux | Lajsne | O nama

Lajsne | Aluminijumske i PVC | Alu profili

Firma STIL-LUX DOO je osnovana 2004. godine sa sedištem u Bulevaru Dr.Zorana Đinđića br. 117. Osnovna delatnost firme je trgovina na veliko i malo građevinskim materijalom, a u pretežni asortiman spadaju PVC i aluminijumske lajsne, sve vrste aluminijumskih i PVC profila za razne potrebe u opremanju enterijera. Naše glavne delatnosti su i montaže svih tipova lajsni i izrada i montaža građevinske limarije kao i krovopokrivački radovi. Radovi na krovu na koje dajemo 2 godine garancije su: montaža oluka, montaža imitacije crepa, montaža krovnih i zidnih panela, opšivanje krovnih prozora, popravka oluka, popravka krova...

Ako želite da vaš poslovni enterijer, eksterijer stambeni ili poslovni prostor izgleda potpuno završen i sa eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni ili krovnih pokrivača od najkvalitetnijih materijala. Lajsne vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum, a PVC-a u svim osnovnim bojama i u bojama drveta, kao i dekore  imitacije svih vrsta mermera.
Pored stalne ponude navedenih proizvoda i pouzdanog lagera svih vrsta koje se nalaze na našoj paleti, izborom nekog od naših proizvoda izabrali ste jednog zaista pouzdanog i odgovornog dobavljača istih, jer je dobra preporuka jedan od najznačajnijih načina kako smo našli i zadržali značajno mesto na tržištu ovih proizvoda.

LAJSNE:

1.   Program aluminijumskih i PVC lajsni za sve vrste unutrašnjih i spoljašnjih stepeništa i gazišta.

Raspolažemo sa najvećim i najkvalitetnijim asortimanom tzv "ugradnih" profila sa protivkliznom zaštitom, koje se ugrađuju u isto vreme u stepenik kada se postavlja i obloga stepenika kao na primer : obloga od drveta, keramike, granita, itisona, tapisona ili neka druga). I "nadgradnih" profila sa protivkliznom zaštitom, koji se naknadno postavljaju na već završeno stepenište i gazišta).

2.   Program aluminijumskih i PVC lajsni za sve tipove podnih obloga (parketa, laminata, itisona, keramike, granita...).

Iz ovog asortimana imamo u ponudi najveći izbor tzv."prelaznih-diletacionih" aluminijumskih i PVC lajsni i to kako za prelaze na podnim oblogama koje su u istom a takođe i za podove u raličitim nivoima.Takođe imamo i veliki izbor tzv. "završnih" i "zaštitnih" profila.

3.   Program aluminijumskih i PVC lajsni za sve vrste zidnih obloga.

U ponudi imamo veliki izbor aluminijumskih i PVC lajsni za zaobljene unutrašnje i spoljne ivice vertikalnih zidova, zatim više vrsta cokla-lajsni od aluminijuma ili PVC-a , sa i bez kanala za skriveno postavljanje raznih kablova, te razne dimenzije tzv. L profila za različite namene.

4.   Program aluminijumskih i PVC lajsni za opremanje i izradu kuhinjskih elemenata i američkih plakara, kao i diht lajsne za izradu radnih ploča, diht lajsne za kade i sudopere, i još mnogo toga.

Lajsne | Alu i PVC profili | Proizvodi

Prelazna lajsna

Prelazna lajsna proizvodi

Završna lajsna

Završna lajsna proizvodi

Mozaik pločice

Mozaik pločice proizvodi

Diht lajsna

Diht lajsna proizvodi

Listela

Listela proizvodi

PVC lajsna

PVC lajsna proizvodi

Kant lajsna

Kant lajsna proizvodi

Rukohvat

Rukohvat proizvodi

Šina

Šina proizvodi

Fasadna lajsna

Fasadna lajsna proizvodi

Prateći program

Prateći program proizvodi

Mozaik za bazene

Mozaik za bazene proizvodi

Lajsne | Alu i PVC | Blog

Pročitajte najnovije informacije iz sveta alu i PVC profila, korišćenja lajsni, mozaika, načina montaže i još mnogo toga

Lajsne | Promenite izgled vašeg poda

Promenite izgled vašeg poda

17. Maj 2017.

Prelazne lajsne predstavljaju dobro rešenje za spajanje rašličitih podnih površina. Dozvoljavaju lakši prelaz između dve podne površine i štite iste od habanja i osalih negativnih uticaja. Na taj način produžavate vek trajanja vašem podu.

Detaljnije
Lajsne | Kako da postavite lajsne za laminat

Kako da postavite lajsne za laminat

08. Maj 2017.

Diht lajsne imaju zaštitnu i estetsku ulogu i služe za pokrivanje prelaza između poda i zida. Možete birati između različitih boja lajsni za laminat od srebrne boje do raznih dezena koji imitiraju boju drveta. Osim što prikrivaju prelaz između poda i zida, lajsne služe i da se iza njih sakriju svi neestetski elementi, žice i kablovi koji vam smetaju.

Detaljnije
Lajsne | Osvežite izgled vaše kuhinje

Osvežite izgled vaše kuhinje

01. Apr 2017.

Ako mislite da je izgled vaše kuhinje zastareo i više vam nije užitak kad u njoj spremate hranu, vreme je da je renovirate. Naša preporuka su mozaik pločice. Pokrivanjem jednog dela zida kuhinje sa mozaik pločicama vaša kuhinja će dobiti potpuno nov izgled.

Detaljnije