Lajsne | Aluminijumske i PVC | Profili | Gradjevinska limarija | Montaza lajsni | O nama

Deutsche Izvorska 13, Surčin +381 (0)63 272 057

Stil Lux | Lajsne | O nama

Lajsne | Aluminijumske i PVC | Alu profili

Firma STIL-LUX DOO je osnovana 2004. godine sa sedištem u Izvorska 13, Surčin. Osnovna delatnost firme je trgovina na veliko i malo građevinskim materijalom, a u pretežni asortiman spadaju PVC i aluminijumske lajsne, sve vrste aluminijumskih i PVC profila za razne potrebe u opremanju enterijera. Naše glavne delatnosti su i montaže svih tipova lajsni i izrada i montaža građevinske limarije kao i krovopokrivački radovi. Radovi na krovu na koje dajemo 2 godine garancije su: montaža oluka, montaža imitacije crepa, montaža krovnih i zidnih panela, opšivanje krovnih prozora, popravka oluka, popravka krova...

Ako želite da vaš poslovni enterijer, eksterijer stambeni ili poslovni prostor izgleda potpuno završen i sa eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni ili krovnih pokrivača od najkvalitetnijih materijala. Lajsne vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum, a PVC-a u svim osnovnim bojama i u bojama drveta, kao i dekore  imitacije svih vrsta mermera.
Pored stalne ponude navedenih proizvoda i pouzdanog lagera svih vrsta koje se nalaze na našoj paleti, izborom nekog od naših proizvoda izabrali ste jednog zaista pouzdanog i odgovornog dobavljača istih, jer je dobra preporuka jedan od najznačajnijih načina kako smo našli i zadržali značajno mesto na tržištu ovih proizvoda.

LAJSNE:

1.   Program aluminijumskih i PVC lajsni za sve vrste unutrašnjih i spoljašnjih stepeništa i gazišta.

Raspolažemo sa najvećim i najkvalitetnijim asortimanom tzv "ugradnih" profila sa protivkliznom zaštitom, koje se ugrađuju u isto vreme u stepenik kada se postavlja i obloga stepenika kao na primer : obloga od drveta, keramike, granita, itisona, tapisona ili neka druga). I "nadgradnih" profila sa protivkliznom zaštitom, koji se naknadno postavljaju na već završeno stepenište i gazišta).

2.   Program aluminijumskih i PVC lajsni za sve tipove podnih obloga (parketa, laminata, itisona, keramike, granita...).

Iz ovog asortimana imamo u ponudi najveći izbor tzv."prelaznih-diletacionih" aluminijumskih i PVC lajsni i to kako za prelaze na podnim oblogama koje su u istom a takođe i za podove u raličitim nivoima.Takođe imamo i veliki izbor tzv. "završnih" i "zaštitnih" profila.

3.   Program aluminijumske i PVC lajsne za sve vrste zidnih obloga.

U ponudi imamo veliki izbor aluminijumskih i PVC lajsni za zaobljene unutrašnje i spoljne ivice vertikalnih zidova, zatim više vrsta cokla-lajsni od aluminijuma ili PVC-a , sa i bez kanala za skriveno postavljanje raznih kablova, te razne dimenzije tzv. L profila za različite namene.

4.   Program aluminijumskih i PVC lajsni za opremanje i izradu kuhinjskih elemenata i američkih plakara, kao i diht lajsne za izradu radnih ploča, diht lajsne za kade i sudopere, i još mnogo toga.

Lajsne | Alu i PVC profili | Proizvodi

Građevinsko limarski radovi

Građevinsko limarski radovi proizvodi

Montaža lajsni

Montaža lajsni proizvodi

Prelazne lajsne

Prelazne lajsne proizvodi

Završne lajsne

Završne lajsne proizvodi

Mozaik pločice

Mozaik pločice proizvodi

Diht lajsne

Diht lajsne proizvodi

Listela

Listela proizvodi

PVC lajsne

PVC lajsne proizvodi

Kant lajsne

Kant lajsne proizvodi

Rukohvat

Rukohvat proizvodi

Šina

Šina proizvodi

Fasadne lajsne

Fasadne lajsne proizvodi

Prateći program

Prateći program proizvodi

Mozaik za bazene

Mozaik za bazene proizvodi

Lajsne | Alu i PVC | Blog

Pročitajte najnovije informacije iz sveta alu i PVC profila, korišćenja lajsni, mozaika, načina montaže i još mnogo toga

Lajsne | Diletacione lajsne - Aluminijumske ili PVC

Diletacione lajsne - Aluminijumske ili PVC

13. Feb 2019.

Kada započinjete sa renoviranjem u kući ili stanu pucanje podnih površina je pitanje o kom treba razmišljati pri samom početku radova.

Detaljnije
Lajsne | Obogatite i zaštitite prelaze i ivice podova

Obogatite i zaštitite prelaze i ivice podova

04. Feb 2019.

Lajsne bilo da su PVC ili Alu svakako poboljšavaju funkcionalnost i zaštićuju površine od habanja ali ono što je važno je da su one same sada estetski lepe diskretne i nikako ne narušavaju ukupan utisak prostora.

Detaljnije
Lajsne | Aluminijumska lajsna sl 250d

Aluminijumska lajsna sl 250d

06. Jul 2018.

L 250D je aluminijumska zavšna i podna podna lajsna dizajnirana za završnu obradu, zatvaranje, zaštitu i dekoraciju pri polaganju podnih obloga u keramičkim, mermernim, granitnim, parketnim i ostalim vrstama materijala.

Detaljnije