Lajsne | Gde možete da kupite PVC lajsne?

Deutsche Izvorska 13, Surčin +381 (0)63 272 057

Gde možete da kupite PVC lajsne?

Gde možete da kupite PVC lajsne?
19. Jun 2018.

Gde možete da kupite PVC lajsne?

U STIL LUX-u na adresi DR Zorana Djindjica 115 na Novom Beogradu, možete da poručite i preuzmete različite linije PVC profila za podove i oblaganje, kao i posebnu DIHT liniju za prevazilaženje problema curenja vode oko kada. 

PVC lajsne koje možete kod nas nabaviti imaju različite funkcije u razvoju ravnih keramičkih podova u istoj visini.

PVC lajsne se takođe koriste za postavljanje kade i tuš kade, što je vrlo primenljivo kao veza između keramičkih i sanitarnih pločica ili obloge i radne površine odnosno tuš kade i zida ili klasične kade i zida.

U privatnim i javnim prostorima takozvane DIHT lajsne sa PVC umetcima koriste se za zaštitu keramike i sanitarnih elemenata.
Dok najnoviji trendovi nameštaja predviđaju moderan dom koji odražava ukus onih koji u njemu žive, medjutim u isto vreme svaki dobar domaćin želi samo najbolje za zaštitu i ukrašavanje svojih domova.


Poslednjih godina, PVC lajsna je glavna inovacija koja je omogućila onima koji su odlučili obnoviti svoj dom time im je ponudjeno kvalitetno i lepo rešenje bez narušavanja originalnih površina.


Za kontinuirano poboljšanje i nastojanje da pruži najsavremenije proizvode koji zadovoljavaju različite potrebe svakog klijenta, STIL LUX doo počela je i sa montažom lajsni na terenu. PVC profili su pogodni ne samo za ugradnju u tuš kabinama, već i za spojeve keramičkih podova ili završne lajsne najfinijim materijalima, kao što je mermer PVC profili koje nudi STIL LUX doo nisu samo jednostavni za instalaciju, već su i visokog kvaliteta i laki za ugradnju, pa tako bez obzira da li se opredelite da Vam mi ugradjujemo lajsne ili Vaš keramičar ili parketar  Ovo je svakako potrebna investicija koja će poboljšati okruženje u kojem živite.


Za one koji žele stvoriti kontraste s različitim vrstama pločica i dobiti originalnu igru ​​boja, STIL LUX Vam je obezbedio veliku paletu boja lajsni koje daju poseban utisak za svaku moguću kombinaciju boja…

Lajsne | Alu i PVC profili | Proizvodi

Građevinsko limarski radovi

Građevinsko limarski radovi proizvodi

Montaža lajsni

Montaža lajsni proizvodi

Prelazne lajsne

Prelazne lajsne proizvodi

Završne lajsne

Završne lajsne proizvodi

Mozaik pločice

Mozaik pločice proizvodi

Diht lajsne

Diht lajsne proizvodi

Listela

Listela proizvodi

PVC lajsne

PVC lajsne proizvodi

Kant lajsne

Kant lajsne proizvodi

Rukohvat

Rukohvat proizvodi

Šina

Šina proizvodi

Fasadne lajsne

Fasadne lajsne proizvodi

Prateći program

Prateći program proizvodi

Mozaik za bazene

Mozaik za bazene proizvodi