Lajsne | Aluminijumska lajsna sl 250d

Deutsche Izvorska 13, Surčin +381 (0)63 272 057

Aluminijumska lajsna sl 250d

Aluminijumska lajsna sl 250d
06. Jul 2018.

Aluminijumska lajsna sl 250d

SL 250D je aluminijumska zavšna I podna podna lajsna dizajnirana za završnu obradu, zatvaranje, zaštitu i dekoraciju pri polaganju podnih obloga u keramičkim, mermernim, granitnim, parketnim i ostalim vrstama materijala.

Ova alu lajsna je odlicna za rešavanje sledećih situacija: odvajanje i ukrašavanje spojeva između podova u različitim materijalima, npr. Između podova različitih materijala, parketa ili tepiha; ove lajsne mogu biti korišćene I kao završni i zaštitni profili za ivice stepenica, radnih prostora ali I kao sjajan detalj u privatnim enterijerima

 

Aluminijumska lajsna SL 250D u završnoj obradi Eloksirani aluminijum ili Hrom Inox, posebno je pogodna za zaštitu mermera, keramičkih pločica ili parketa, ili gde god je potrebna zaštita ivica krajeva podloga…

 

Modeli visokog sjaja nisu prikladni za upotrebu na pločnicima.Na ovakvim prelazima gde se očekuje velika frekvetnost bolje se odlučiti za mat aluminijum varijantu lajsne.

 

Ova Alu lajsna  je takođe savršena za za prelaze I završpetak spoljašnjih uglova keramičkih površina. Ova lajsna rešava probleb neravnih odnosno iskrzanih ivica same podloge… Naime kada se poločice ili parket postavljaju prilikom uklapanja dolazi do potrebe da se originalna pročica mora seći I tada se pojavljuju oštri završeci koji ukoliko bi ostali ne zaštićeni nastavljaju dalje sa krzanjem. Tada je najbolje repenje postavljanje Alu lajsne koja će zaštititi I time zaustaviti ovu pojavu.

Ova lajsna je kod nas u ponudi u mat I sjajnoj varijanti dužine 2,7m

Tako da se one koriste kao ukras, budući da pružaju lepo I praktično rešenje I to bez obzira da li se vizuelno podudaraju sa podlogom na koju se montiraju ili pak potpuno vizuelno odudaraju I time praktično jasno prekidaju vizuelno površine koje se dodiruju. U oba slučaja ove Aluminijumske lajsne nikako ne narušavaju lepotu podloge ni prostora već naprotiv dodatno ulepšavaju podloge na koje se primenjuju.

 

Višenamenska lajsna STIL LUX SL250D je savršena za upotrebu u bilo kom prostoru od privatnih pa do javnih ili poslovnih.

Lajsne | Alu i PVC profili | Proizvodi

Građevinsko limarski radovi

Građevinsko limarski radovi proizvodi

Montaža lajsni

Montaža lajsni proizvodi

Prelazne lajsne

Prelazne lajsne proizvodi

Završne lajsne

Završne lajsne proizvodi

Mozaik pločice

Mozaik pločice proizvodi

Diht lajsne

Diht lajsne proizvodi

Listela

Listela proizvodi

PVC lajsne

PVC lajsne proizvodi

Kant lajsne

Kant lajsne proizvodi

Rukohvat

Rukohvat proizvodi

Šina

Šina proizvodi

Fasadne lajsne

Fasadne lajsne proizvodi

Prateći program

Prateći program proizvodi

Mozaik za bazene

Mozaik za bazene proizvodi